Κρήτη: Εντοπίστηκε ίχνος του 33χρονου γιατρού που αγνοείται - Τι λένε οι γονείς του Ημερομηνία:
15/12/2025, 19:00 - Εμφανίσεις: 15
Οι γονείς του αγνοούμενου γιατρού αγωνιούν για την τύχη του παιδιού τους.
Η εξαφάνισή στην Κρήτη πριν από 8 ημέρες έχει μετατραπεί σε θρίλερ και εκείνοι όσο οι έρευνες δεν αποδίδουν, απευθύνουν εκκλήσεις προς πάσα κατεύθυνση για βοήθεια.
Ώρες αγωνίας Κάθε λεπτό που περνά οι άσχημες σκέψεις στο μυαλό τους κυριαρχούν και η ψυχολογία τους επιβαρύνεται όλο και περισσότερο.
Το Live News παρακολουθεί την εξέλιξη της μεγάλης έρευνας στην Κρήτη, με μια σειρά από μαρτυρίες να αξιολογούνται με προσοχή και να οδηγούν τα βήματα των Αρχών.
Οι γονείς του αγνοούμενου γιατρού προσεύχονται πλέον για ένα θαύμα.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); «Να μην έχει καταλήξει φοβάμαι», δήλωσε ο πατέρας του.
Το αυτοκίνητο του 33χρονου αγνοούμενου βρέθηκε στην περιοχή του Αποκόρωνα στα Χανιά, με μηχανική βλάβη, αλλά οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, δεν απέφεραν καρπούς.
«Το αυτοκίνητο βρέθηκε χαλασμένο επάνω στο χωριό», δήλωσε η μητέρα του.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Η τελευταία επικοινωνία Η δήλωση εξαφάνισης του 33χρονου γιατρού έγινε το βράδυ της Κυριακής 7 Νοεμβρίου.
8 μέρες μετά οι γρίφοι παραμένουν.
Την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη του, ο 33χρονος είχε τηλεφωνήσει στον πατέρα του στη Θεσσαλονίκη και του δήλωσε πως δεν αισθανόταν καλά.
Του ζήτησε μάλιστα να ταξιδέψει στην Κρήτη για να τον συναντήσει.
Εκείνος το έκανε, αλλά όταν έφτασε στο Ηράκλειο ο γιος του είχε ήδη εξαφανιστεί.
Ο πατέρας του αγνοούμενου ωτορινολαρυγγολόγου θυμάται τα γεγονότα με ώρες.
Μίλησε, όπως μας λέει, στις 16.00 το απόγευμα εκείνη τη μέρα με το παιδί του και 7 ώρες αργότερα, τα ίχνη του γιου του είχαν χαθεί.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); «Με πήρε στις 16.00 και τις 23.00 είχε χαθεί.
Στις 20.00 μου λέει μην έρχεσαι τελικά αλλά εγώ είχα κλείσει εισιτήριο».
Όλα δείχνουν πως ο 33χρονος γιατρός που εργαζόταν στο Βενιζέλειο, βγήκε από το αυτοκίνητό του, όταν διαπίστωσε το μηχανικό πρόβλημα και συνέχισε με ...